Шинэчилсэн: 2026 оны 10-р сарын 16
Та MONREEL дээрх бүртгэл болон хувийн мэдээллээ хүссэн үедээ устгуулах боломжтой.
Худалдан авалтын бүртгэлийг хуульд заасан хугацаанд нэргүйжүүлсэн хэлбэрээр хадгална. Бүртгэл устгагдсаны дараа худалдаж авсан драм болон VIP эрх сэргээгдэхгүйг анхаарна уу.
Ингэснээр MONREEL таны Facebook мэдээлэлд цаашид хандахгүй. Манай сервер дээрх мэдээллийг устгуулахын тулд дээрх имэйлийг илгээнэ үү.